Uncategorized

Danmarks sjoveste cykeldyst – VI CYKLER TIL ARBEJDE

Cyklistforbundet afholder igen i år den landsdækkende konkurrence VI CYKLER TIL ARBEJDE – en konkurrence der sidste år havde over 60.000 deltagere.

Dysten er for både nye og erfarne cyklister. Man kan deltage med alle cykler – også elcykler, og der konkurreres hverken om at cykle hurtigst eller længst – men om at cykle flest antal dage.

Tilmelding til konkurrencen sker på vcta.dk

Fakta om VI CYKLER TIL ARBEJDE

  • VI CYKLER TIL ARBEJDE foregår i maj måned. Deltagerne cykler i hold på 4-16 deltagere. Hver cykeldag tæller som et lod i lodtrækningen om præmier.
  • Når dysten er slut, bliver der trukket lod om en række flotte præmier og to hovedpræmier i form af rejsegavekort fra Ruby Rejser og cykler fra det danske cykelfirma SCO til et helt hold. Alle deltagere bliver også inviteret til at deltage i de løbende konkurrencer på Facebook.
  • Der kan deltages med alle former for cykler – også elcykler. Cykling kan også kombineres med tog og bus, for cykling til kollektiv transport tæller også som cykeldage.
  • Det koster 60 kroner per deltager at være med. Mange virksomheder vælger at betale gebyret for alle deltagere, fordi motion og hverdagscykling øger arbejdsglæden og effektiviteten i virksomheden. Den 20. april er sidste frist for tilmelding.